Sådan annullerer du dit Tune My Music-abonnement
Du kan afmelde dit Tune My Music abonnement når som helst direkte fra dine kontoindstillinger. Du behøver ikke kontakte support.
- Åben Mine indstillinger
- Under Planer & Fakturering, klik på Afmeld abonnement, som vist i skærmbilledet nedenfor.

Når du har fuldført afmeldingen, vil du se en besked, der bekræfter datoen for, hvornår dit abonnement ophører. Din afmelding træder i kraft ved slutningen af din nuværende faktureringsperiode. Du vil også modtage en bekræftelses-e-mail - gem den som bevis for afmeldingen.
Hvad sker der efter du har afmeldt?
Du beholder adgangen indtil slutningen af din faktureringsperiode. Hvis du er på en månedlig plan, kan du fortsætte med at bruge alle premium-funktioner indtil din næste fornyelsesdato. Du vil ikke blive opkrævet igen.
Din overførte musik forbliver, hvor den er. Eventuelle playlister eller sange, du allerede har flyttet til en anden platform, forbliver der. At annullere Tune My Music har ingen indflydelse på musikken, der er blevet overført.
Din konto forbliver åben. Du vil blive nedgraderet til den gratis plan, som lader dig overføre op til 500 numre. Du kan genabonnere når som helst.
Bliver du stadig opkrævet efter afmeldingen?
Ofte stillede spørgsmål
Jeg har abonnement gennem PayPal eller Paddle. Adskiller processen sig?
Jeg kan ikke finde knappen for afmelding af abonnement.
Vil jeg miste mine synkroniseringsindstillinger?
Har du brug for mere hjælp?
Hvis du oplever problemer, er vores supportteam her for at hjælpe.
Kontakt supportVar dette nyttigt?
Udgivelsesdato 20. juli 2026