איך לבטל את המנוי שלך ל-TuneMyMusic

ניתן לבטל את המנוי של Tune My Music בכל עת ישירות מהגדרות החשבון שלך. אין צורך ליצור קשר עם התמיכה.

  1. מתחת לתכניות וחיובים, לחץ על ביטול מנוי, כפי שמוצג בתמונה למטה.
קישור הביטול מנוי, מודגש מתחת לקטע תכניות וחיובים בהגדרות החשבון של Tune My Music.

ברגע שתשלים את הביטול, תראה הודעה המאשרת את תאריך סיום המנוי שלך. הביטול שלך נכנס לתוקף בסוף מחזור החיוב הנוכחי שלך. תקבל גם דוא"ל אישור - שמור אותו כהוכחת ביטול.


מה קורה לאחר שאתה מבטל

אתה שומר על גישה עד סוף תקופת החיוב שלך. אם אתה על תכנית חודשית, תוכל להמשיך להשתמש בכל התכונות הפרימיום עד לתאריך החידוש הבא שלך. לא תחויב שוב.

המוזיקה שהעברת נשארת במקום שבו היא נמצאת. כל הפלייליסטים או השירים שכבר העברת לפלטפורמה אחרת נשארים שם. ביטול TuneMyMusic אין לו השפעה על המוזיקה שהועברה.

החשבון שלך נשאר פעיל. אתה תדרג לגרסת החינם, שמאפשרת לך להעביר עד 500 רצועות. תוכל להירשם שוב בכל עת.


עדיין מחויב לאחר הביטול?

מקרה 1: הביטול לא נשמרייתכן שלא השלמת את שלב האישור הסופי.
פתרון: חזרו להגדרות → מנוי. אם אינכם רואים הודעה כמו "המנוי שלך מסתיים ב-[תאריך]", הוא עדיין פעיל. עקבו שוב אחרי הצעדים למעלה.
מקרה 2: יש לך שני חשבונות Tune My Musicאם נכנסת פעם אחת עם Google (או Spotify, Apple וכו') ופעם אחת עם המייל שלך, אלו שני חשבונות נפרדים — ורק אחד מהם בוטל.
פתרון: חפש בתיבת הדואר שלך קבלה מ- Tune My Music, PayPal, או Paddle. כתובת הדוא"ל על הקבלה היא זו עם המנוי הפעיל. התחבר באמצעות שיטה זו ובצע את הביטול משם.
מקרה 3: חשבון שגוייתכן שמנוי ה-Premium שלך רשום תחת כתובת דוא"ל שונה מזו שאתה משתמש בה כרגע.
פתרון: חפש בתיבת הדואר שלך קבלה מ- Tune My Music באמצעות PayPal או Paddle. התחבר עם החשבון התואם לדוא"ל הזה.

שאלות נפוצות

נרשמתי דרך PayPal או Paddle. האם התהליך שונה?
לא. אתה מבטל מהגדרות החשבון שלך ב-Tune My Music באותה צורה, לא משנה איך שילמת. כדי להיות בטוח, תוכל גם לפתוח את PayPal או Paddle, לעבור להגדרות, ואז לתשלומים, ולוודא שהתשלום האוטומטי ל-Tune My Music בוטל.
לא יכול למצוא את כפתור ביטול המנוי.
אפשרות ביטול המנוי מופיעה רק כאשר אתה מחובר לחשבון שמחזיק בתכנית המנויה הפעילה. אם אינך רואה זאת, ייתכן שאתה מחובר לחשבון שונה. בדוק את הכתובת בדוא"ל של קבלת התשלום שלך והתחבר עם אותו חשבון.
האם אני אפסיד את הגדרות הסנכרון שלי?
סנכרונים פעילים מפסיקים לפעול ברגע שהמנוי שלך מסתיים, מכיוון שסנכרון הוא תכונה פרימיום. הפלייליסטים שכבר העברת נשארים במקום. אם תחדש את המנוי שלך מאוחר יותר, תוכל להגדיר את הסנכרון שוב.

צריך עזרה נוספת?

אם נתקלתם בכל בעיה, צוות התמיכה שלנו כאן כדי לעזור.

צרו קשר עם התמיכה

האם זה היה מועיל?

תאריך פרסום: 20 ביולי 2026