Hoe je je TuneMyMusic-abonnement kunt annuleren
Je kunt je Tune My Music-abonnement op elk moment rechtstreeks vanuit je accountinstellingen annuleren. Je hoeft geen contact op te nemen met de ondersteuning.
- Open Mijn instellingen
- Klik onder Plannen & Facturering op Annuleer abonnement, zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

Zodra je de annulering hebt voltooid, zie je een bericht met de datum waarop je abonnement eindigt. Je annulering gaat in aan het einde van je huidige factureringsperiode. Je ontvangt ook een bevestigingsmail - bewaar deze als bewijs van annulering.
Wat gebeurt er na de annulering?
Je behoudt toegang tot het einde van je factureringsperiode. Als je op een maandabonnement zit, kun je alle premiumfuncties blijven gebruiken tot je volgende verlengdatum. Je wordt niet nogmaals in rekening gebracht.
Je overgedragen muziek blijft waar deze is. Alle afspeellijsten of nummers die je al naar een ander platform hebt verplaatst, blijven daar. Het annuleren van TuneMyMusic heeft geen invloed op muziek die is overgedragen.
Je account blijft open. Je wordt gedowngraded naar het gratis plan, waarmee je tot 500 nummers kunt overdragen. Je kunt op elk moment opnieuw abonneren.
Nog steeds kosten na annulerin?
Veelgestelde vragen
Ik heb me aangemeld via PayPal of Paddle. Verschilt het proces?
Ik kan de knop Abonnement annuleren niet vinden.
Verlies ik mijn synchronisatie-instellingen?
Heb je meer hulp nodig?
Als je tegen problemen aanloopt, is ons ondersteuningsteam hier om te helpen.
Neem contact op met ondersteuningWas dit nuttig?
Publicatiedatum: 20 juli 2026